Köpvillkor

Priser
Alla priser gäller exklusive moms, frakt och eventuellt emballage.
Minsta ordervärde 500 SEK exkl. moms.

Reservationer
Vi reserverar oss för eventuella prisförändringar som påverkas av material- eller valutaförändringar samt för tryckfel och att bilder i katalog och webbutik kan avvika från utseende på levererad produkt.

Leveranser
Leveranser sker från vårt lager i Lidköping. Normalt skickas lagerförda varor inom 1-5 dagar efter det att vi har mottagit din beställning. Tillfälligt slutsålda varor restnoteras och skickas så snart de åter finns i lager. Specialbeställda produkter levereras så fort de inkommit till vårt lager i Lidköping.

Frakt
Om inget annat anges sker leveransen med Schenker Logistics AB och fraktkostnad debiteras enligt Schenkers gällande prislista. För beställningar med ordervärde över 3000 kr exkl. moms gäller fri frakt inom Sverige inkl. emballage. Vid avhämtning av beställning från vårt lager i Lidköping debiteras ingen fraktkostnad.

Betalningsvillkor
Normal kreditprövning sker. Faktura 30 dagar netto. Vi förbehåller oss rätten att kräva betalt i förskott i de fall som vi finner anledning att anta att risk för utebliven eller försenad betalning föreligger. Varorna förblir Toolus egendom tills full betalning erhållits. Vid försenad betalning skickas en påminnelse och eventuella kostnader i samband med detta debiteras kunden.

Returer
Sker enligt överenskommelse. Returfrakt betalas av kunden. Specialbeställningar och bandsågblad kan ej skickas i retur.

Garanti
På våra maskiner gäller garanti i 1 år.

Transportskador
Om varan har transportskadats ska du omgående anmäla detta till chauffören eller till fraktbolaget.
Om inte detta sker kan vi ej ersätta varan.

Entos allt för din hemsida